Tuulilasin korjaukset

Tuulilasin hyvä kunto takaa miellyttävän ja turvallisen ajokokemuksen. Kiveniskemät ovat kiusallisia, mutta ne ovat nykyisin lähes aina mahdollisia korjata. Korjaaminen on tärkeää, koska vauriokohdat lähtevät hyvin helposti halkeamaan, jolloin koko ikkuna on vaihdettava.

Vauriokohta saadaan korjauksessa vahvistettua turvalliseksi, ja siitä tulee todella huomaamaton. Tuulilasien korjaukset tehdään meillä aina ammattitaidolla huolellisesti, käyttäen uusinta kalustoa ja työskentelytapoja.

Tuulilasien korjauskustannukset ovat pienet verrattuna tuulilasin vaihtoon. Ota meihin yhteyttä, niin laskemme kustannusarvion sinun autosi tarvitsemille korjauksille.

Tuulilasin vaihto

Ehjä ja kirkas tuulilasi antaa edellytykset turvalliselle matkanteolle. Virheetön tuulilasi vaikuttaa positiivisesti myös auton arvoon jälleenmyyntitilanteessa.

Milloin tuulilasi tulisi vaihtaa? Nopealla reagoinnilla pienet kiveniskemät voidaan lähes poikkeuksetta korjata huomaamattomiksi. Jos kiveniskemä on alle kahden euron kolikon kokoinen, korjaus on yleensä kannattavaa. Jos kyseessä on mittavampi halkeama, suosittelemme vaihtamaan tuulilasin uuteen. Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, määräytyvät lasinvaihdon kustannukset vakuutuksesi omavastuun mukaan.

Käytämme Liedon Autolasissa ensisijaisesti laadukkaita Pilkington-tuulilaseja. Vaihdamme myös autosi muut rikkoutuneet lasit ammattitaidolla.

Pilkington AutoGlass Service 

Pilkington AutoGlass Service -liike takaa laatupalvelun ja -tuotteet.

Takuu
Pilkington Automotive Finland Oy myöntää tuotteelle 12 kk:n tai 20000 km:n takuun.

Luotettavuus
Oikea tuote, oikein asennettuna, kilpailukykyiseen hintaan. Pilkington AutoGlass Service -takuu asennustyölle ja tuotteille.

Laatutuotteet
Pilkington on maailman suurin ajoneuvoteollisuuden lasitoimittaja. Korkealaatuiset lasituotteet markkinoiden laajimmasta valikoimasta.

Maailmanlaajuinen yhteistyö
Euroopanlaajuisen asennusliikeketjun käytössä alan viimeisin tieto tuotteista ja niiden asennuksesta.